Nieuw magazine voor internationale sierteeltketen

Hortipoint, uitgever van onder andere De Boomkwekerij, heeft de eerste editie van Floribusiness gelanceerd, een nieuw Engelstalig magazine voor ondernemers in de internationale sierteeltketen.

Het magazine is digitaal te lezen via myfloribusiness.com. Voor een kennismaking met Floribusiness is de eerste editie op papier verschenen en op de International Floriculture & Horticulture Trade Fair (IFTF), deze week in Vijfhuizen, gepresenteerd.

Presentatie exemplaren van Floribusiness, ons nieuwe Engelstalige digitale magazine, wordt woensdag en donderdag speciaal onder de aandacht gebracht op de IFTF.

Het digitale magazine zal elke twee maanden verschijnen, met internationale vakinformatie over onder andere veredeling, productie, handel en retail van sierteeltproducten: dus niet alleen bloemisterij, maar ook boomkwekerij.

Floribusiness wordt gemaakt door de redactie van Hortipoint (met name Vakblad voor de Bloemisterij en De Boomkwekerij), en door correspondenten in belangrijke sierteeltgebieden wereldwijd.

Tegelijkertijd met de lancering van het magazine is de nieuwssite Floribusiness.com vernieuwd. Binnenkort zal de redactie daarop regelmatig zogeheten Plus-artikel plaatsen: een artikel met extra vakinformatie die specifiek toegankelijk is voor abonnees.

Foto: Hortipoint

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties