Nieuw uiterlijk website Tuin en Landschap, directe link met PlatformGroen

  De website van Tuin en Landschap krijgt deze week een ander uiterlijk. Woensdag 23 maart gaat de nieuwe site live. Niet alleen ziet de site er anders uit, ook de functionaliteit gaat veranderen.

  Vanaf woensdag wordt de website van Tuin en Landschap geïntegreerd met PlatformGroen. Sinds augustus vorig jaar verschijnen op PlatformGroen artikelen uit Tuin en Landschap en De Boomkwekerij. Deze zijn gekoppeld aan een aantal categorieën, waaronder Sortiment, Klimaatadaptatie, Invasieve exoten en Ziekten en Plagen. Binnenkort wordt het aantal categorieën verder uitgebreid. de categorieën komen ook terug in de vormgeving van de nieuwe website.

  Inlogcode

  PlatformGroen is nog het hele jaar gratis toegankelijk voor abonnees van Tuin en Landschap (zowel print als digitaal). Met uw inlogcode kunt u direct vanuit de nieuwsbrief, of vanaf de website, artikelen op PlatformGroen lezen. Als u nog geen inlogcode heeft, neem dan contact op met onze abonneeservice (abonnementen@hortipoint.nl of tel. 071-5659644).

  Q&A’s

  Behalve artikelen staat er ook andere content op PlatformGroen. Zo beginnen we deze week met een serie Q&A’s over bestrijding van Japanse duizendknoop. De eerste aflevering kunt u vrijdag via de nieuwsbrief bekijken op het platform. Deze aflevering gaat over bestrijding van duizendknoop met behulp van speurhonden.

  Premium

  Naast premium-artikelen, die enkel voor abonnees zijn te lezen met een inlogcode, blijft er in de nieuwsbrief en op de website ook ruimte voor algemene berichten die voor iedereen te lezen zijn. De premium-artikelen herkent u aan een kroontje in het bericht.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties