Nieuwbouw voor Boot & Dart

Vanaf de N207 zal het nieuwe kantoor van Boot & Dart voorbijgangers niet snel ontgaan. Het gebouw valt op door zijn vorm en het feit dat het boven het maaiveld uittorent. Direct achter het nieuwe kantoor ligt een dito loods.

In september werden het nieuwe kantoor en de loods in gebruik genomen. Een officiële opening zat er door corona niet in.  Het nieuwe kantoor vormt een groot contrast met het oude: het is ruim en licht met uitzicht.

Met de bouw van het nieuwe kantoor is er voor gekozen om kantoor en kwekerij meer te verbinden. Het kantoor is vanuit de kwekerij duidelijk zichtbaar en vice versa hebben ze vanuit het kantoor uitzicht over de kwekerij. De kantine zit in het kantoorgebouw, om de lijnen korter te maken en de verbondenheid tussen het personeel te vergroten. De loods grenst aan het kantoor en wie via de loods het kantoor binnenloopt komt eerst langs de open balie van logistiek. „Hierdoor is het makkelijker even te overleggen als er wat onduidelijk is of er vragen zijn voor zowel mensen die op logistiek zitten als de mensen die in de loods planten binnen krijgen of orders klaar maken voor verzending”, legt Albert uit. „En je merkt nu al dat het een andere interactie geeft. Personeel dat binnen komt groet altijd, er wordt makkelijker even een praatje gemaakt. Het onderlinge contact is laagdrempeliger geworden. En dat was ook de bedoeling.”

Meer over het nieuwe kantoor en de loods en de bestuurswisseling bij Boot & Dart leest u in De Boomkwekerij 22 of in het digitale magazine.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties