Nieuwe datum voor Italiaanse beurs Myplant & Garden

De Italiaanse sierteeltbeurs Myplant & Garden wordt van 21 tot en met 23 september gehouden in het beursgebouw FieraMilano Rho in Milaan. Dat heeft de organisatie bekend gemaakt. Vorige week werd de Italiaanse beurs uitgesteld vanwege het coronavirus.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat de beurs uitgesteld werd naar september. Gisteren heeft ze de nieuwe data bekend gemaakt: van maandag 21 tot en met woensdag 23 september. De organisatie behoudt zich nog wel het recht voor om de data in september te heroverwegen als ministeriële besluiten aangaande corona daar aanleiding toe geven.

Organisatoren zagen zich genoodzaakt de beurs, die van 26 tot en met 28 februari zou plaatsvinden, uit te stellen vanwege de dreiging van het coronavirus. Een deel van de exposanten annuleerde de deelname en de verwachting was dat bezoekers Milaan zouden mijden. Bovendien achtte de organisatie na overleg met politici het onverantwoord om de beurs te houden. Ze wilden bezoekers niet blootstellen aan een mogelijke virusbesmetting.

Lees hier meer over de impact van het coronavirus op de bloemen- en plantenexport naar Italië.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties