Noviflora versterkt positie in Zweden

  Noviflora heeft haar positie in Zweden verder versterkt door de overname van het Zweedse bedrijf Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB. Naast vestigingen in Göteborg, Helsingborg en Uppsala is Borås de vierde vestiging van Noviflora in Zweden.

  De overname past binnen de strategie van Noviflora om op meerdere plaatsen in een land gevestigd te zijn. De focus van de exporteur ligt op de marktgebieden Noord- en Centraal Europa.

  Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB heeft zich de laatste jaren gespecialiseerd als kwaliteitsleverancier in de verkoop van bloemen, planten en accessoires aan bloemisten en tuincentra in West- en Centraal-Zweden. De activiteiten van Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB blijven plaatsvinden vanuit de vestiging in Borås.

  Henrico den Brabander en Xander van Reisen (r)
  Slimme samenwerking

  Noviflora-Directie Xander van Reisen en Hendrico de Brabander: „We zijn enorm trots met deze uitbreiding. De overname van Carlsson betekent voor Noviflora een verdere versteviging op de Zweedse markt waar we al jarenlang actief zijn. Door slimme samenwerking met onze bestaande bedrijven in Zweden kunnen we onze lokale positie weer een flinke boost geven. Hierbij streven we continue naar de kortste weg van kas naar kassa voor nationaal en internationaal product.”

  De Cash &  Carry van Carlsson Blomstergrossisten i Borås AB ligt centraal in Zweden. Ze beschikt over een logistiek netwerk met sales trucks waarbij de online verkoop via de webshop een grote rol speelt.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties