Ook vernieuwde Beurs Opheusden wil het simpel houden


Aanbodsbank Beurs Opheusden is aan vervanging toe. Een aantal zaken blijft in ieder geval ongewijzigd: het platform blijft alleen voor leden van TCO, en ’snel en eenvoudig’ blijft het motto.

De 160 leden van Tree Centre Opheusden (TCO) maken al zo’n acht jaar gebruik van Beurs Opheusden: een handelssite waarop zij hun aanbod zetten, wat vervolgens alleen door leden kan worden bekeken. De achterliggende software is verouderd en inmiddels wordt met een nieuwe softwareleverancier gesproken over een nieuwe versie van het systeem.

Aanbodsbank Beurs Opheusden blijft alleen voor leden. (Foto: De Boomkwekerij)

Geen poes-pas

Gebruikers zijn tevreden over het systeem, zo bleek uit een vorig jaar gehouden enquête. Maar er is ook gevraagd naar verbeterpunten en die blijken er ook te zijn. „Wat deelnemers in ieder geval aangaven is dat het systeem snel en eenvoudig moet blijven. Niet te veel poespas”, zegt Björn Kohlmann, die als adviseur betrokken is bij het TCO-project om Beurs Opheusden te vernieuwen.

Wat brengt het systeem op het gebied van fytosanitaire informatie? En komt er een koppeling met Varb?

Lees het volledige artikel in De Boomkwekerij editie 11. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan het complete artikel en meer via mijnboomkwekerij.nl

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties