Tuin en Landschap nieuws Open dag Eshuis Hoveniers in teken van 100-jarig bestaan

  Open dag Eshuis Hoveniers in teken van 100-jarig bestaan

  0

  Eshuis Hoveniers houdt zaterdag 28 september open huis. Deze dag staat in het teken van het 100-jarig bestaan van het bedrijf. Samen met het team van Eshuis Hoveniers staan er verschillende leveranciers en standhouders klaar om vragen van bezoekers op tuingebied te beantwoorden.

  Zo zijn er drie tuinontwerpers aanwezig om een tuinschets voor bezoekers te maken, vertelt Jacco Wisman, eigenaar van Eshuis Hoveniers. „Omdat de tijd en het aantal ontwerpers beperkt is, vragen we aan de bezoekers om zich hiervoor aan te melden via onze website.”

  Programma
  Daarnaast is er een uitgebreid programma: „We hebben een aantal leveranciers en bedrijven waar wij mee samenwerken, bereid gevonden deel te nemen aan deze dag. Hierdoor is er een compleet aanbod op het gebied van tuin ontstaan.” Er worden workshops gegeven waaraan bezoekers kunnen deelnemen.

  Wisman: „Het wordt een bijzondere dag, een eeuw Eshuis Hoveniers! We zijn enorm trost dat we dit heugelijke feit mogen vieren. En we kunnen dit vieren door het vertrouwen door de jaren heen van onze klanten en niet te vergeten door ons professionele team van hoveniers.”

  Ralph Mens
  Ralph Mens is sinds 2007 werkzaam bij Hortipoint en is hoofdredacteur van de titels Tuin en Landschap en De Boomkwekerij.

  Reageer op dit artikel

  avatar