Opgeven kan voor Show Your Colours Award IPM 2020

Tijdens de IPM 2020 in Essen wordt voor de vijfde keer de Show Your Colours Award uitgereikt. Alle standhouders van IPM met houtige gewassen en vaste planten kunnen voor deze verkiezing planten of plantconcepten insturen.

Bij Show Your Colours 2020 gaat het om de meerwaarde van de plant via storytelling: het verhaal achter de plant dus. Zowel planten als plantconcepten kunnen worden ingezonden. Om deelnemers aan de beurs te prikkelen hun producten met een plus in de schijnwerpers te zetten is de Show Your Colours Award IPM geïntroduceerd.

Van iedere genomineerde plant wordt tijdens IPM één expemplaar neergezet. Foto: Bizz Communications

Deelname
Deelname aan de Show Your Colours Award is gratis. Alle standhouders van IPM Essen, met houtige gewassen en vaste planten, worden opgeroepen om hun plant en/of concept in te sturen via het digitale inschrijfformulier. De inschrijving sluit op 20 december 2019. Uit alle inzendingen nomineert een vakjury 10 planten. De Show Your Colours Award IPM 2020 wordt georganiseerd door Messe Essen in samenwerking met BIZZ Communications.

Jurering
De genomineerde planten worden tijdens de beursdagen getoond in hal 8. Het publiek kan hier tot en met donderdagochtend hun stem uitbrengen op hun favoriete plant. Op donderdagmiddag 30 januari vindt de beoordeling door de vakjury plaats. Aansluitend wordt om 15 uur de uitslag bekend gemaakt in de stand van BIZZ Holland, Hal 8, stand A40.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties