Tuin en Landschap Organisatie tevreden over GrootGroenPlus

  Organisatie tevreden over GrootGroenPlus

  0

  GrootGroenPlus kijkt terug op een geslaagde editie. Dat blijkt uit het slotbericht van de beursorganisatie.

  De beurs brengt meldt dit jaar een stijging van het bezoekersaantal met 15% ten opzichte van de editie 2015. Ook kwam er meer vakbezoek; volgens de beursorganisatie zijn er dit jaar minder particuliere bezoekers geteld en dat is gunstig voor de deelnemers.

  Bijna de helft van alle bezoekers aan de beurs in Zundert zijn kwekers. Vertegenwoordigers van tuincentra en overheden doen de beurs nog mondjesmaat aan met respectievelijk 3 en 2% van het totaal. Toch is het iets gegroeid ten opzichte van 2015, weet de beursorganisatie.

  Tevreden
  GrootGroenPlus heeft deelnemers en bezoekers gevraagd wat ze van de beurs vinden. Ook hier overheerst tevredenheid; voor gastvrijheid en uitstraling krijgt GrootGroenPlus zelfs een 8. Aleen over het avondprogramma en de catering worden kritische noten gekraakt.

  De tevredenheid uit zich ook in het aantal aanmeldingen voor de beurs in 2017. Volgens GrootGroenPlus geeft 80% van de Nederlandstalige deelnemers aan terug te keren; buitenlandse deelnemers zijn van plan allemaal weer terug te komen.

  GrootGroenPlus wordt in 2017 gehouden van 4 tot en met 6 oktober.