Perennial Power blijft groeien

Perennial Power verwacht dit jaar af te sluiten met 50 leden. Daarmee weet de promotieorganisatie van vaste plantenkwekers de groei die ze sinds oprichting hebben vast te houden.

Ruim 40 mensen meldden zich aan voor de jaarlijkse bijeenkomst die 25 oktober werd gehouden in The Greenhouse in Utrecht. Een opkomst waar voorzitter Jan-Willem Rotteveel erg tevreden mee is. „Het geeft aan dat de leden betrokken zijn bij wat we doen.”

Tijdens de bijeenkomst werd er teruggeblikt naar de activiteiten van afgelopen jaar en de plannen voor komend jaar besproken. Opvallend is dat afgelopen jaar het bezoek aan de website van Perennial Power explosief is gegroeid. Vorig jaar werd de site door een kleine 9.000 bezoekers bekeken. Dit jaar waren dat er tot eind september maar liefst 80.000. Een verklaring hiervoor kan Rotteveel wel geven: „De site is aangepast waardoor het beter vindbaar is door Google. Daarnaast zijn wij als stichting een onafhankelijke organisatie en ook daardoor stijg je in de Google-ranking. Het effect van beiden is dus duidelijk terug te zien in het aantal webbezoeken wat we krijgen.”

In De Boomkwekerij 23 leest u meer over de ambities en plannen van Perennial Power.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties