Plantarium vier dagen epicentrum van de boomkwekerij

Plantarium opent woensdag 23 augustus om 9 uur de deuren voor het vakpubliek. Vier dagen lang vormt de beursvloer in de combinatie met Groen-Direkt het epicentrum voor de internationale boomkwekerij.

De beurs biedt dit jaar een uitgebreid programma naast wat de deelnemers op de beursvloer presenteren.  Het volledige programma is te vinden op de website van de boomkwekerijvakbeurs. Voor vakgenoten zijn onder andere de strijd om het Beste Idee op donderdag van 11 tot 17 uur en het KVBC-symposium op vrijdag van 9.45 tot 15 uur eyecatchers.

Vakblad De Boomkwekerij houdt op vrijdagochtend vanaf 10.30 uur een wedstrijd tussen tien jonge boomkwekers om de titel Jong Boomkwekerij Talent. De wedstrijd wordt op twee plaatsen in de beurshal gehouden en is voor het publiek bij te wonen en te volgen. De wedstrijd wordt live becommentarieerd door vruchtbomenkweker en vaardig spreker Han Fleuren.

Voor jongeren is er meer te beleven. De vrijdag wordt afgesloten met een heus dansfestival op het terrein ingeklemd tussen de Plantariumhallen en Groen-Direkt. Een festival dat ook voor de minder danslustigen genoeg biedt om bij te wonen. Kaartjes voor Holygreen zijn nog te koop.

Tot slot presenteren verschillende beursdeelnemers nieuwe ontwikkelingen tijdens Plantarium. Bijvoorbeeld MPS presenteert op 23 augustus om 10 uur in stand 272 het nieuwe uniforme vignet. Ook Varb presenteert nieuws op de beurs. In de stand van Varb op het Kwekersplein is het vernieuwde systeem te bekijken en wordt er uitleg bij gegeven.

Openingstijden

Op woensdag, donderdag is de beurs te bezoeken van 9 tot 18 uur. Op vrijdag sluit de beurs een uurtje vroeger. Op zaterdag is Plantarium ook geopend voor het grote publiek van 9 tot 16 uur.

Vakbezoekers krijgen gratis toegang na registratie via de website van Plantarium. Zonder voorregistratie kost toegang €10,-.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties