Plantarium zet personeel van bedrijven in het zonnetje

Een goed team met medewerkers is een belangrijke succesfactor voor een bedrijf. Daarom gaat Plantarium aandacht geven aan medewerkers van bedrijven met de verkiezing van ‘het beste Green Team’.

Niet zelden zijn ondernemers trots op hun medewerkers. En Plantarium 2016 geeft ze nu een kans om daar iets mee te doen. Via de website van de beurs kunnen bedrijfsleiders straks hun team nomineren voor de verkiezing van het beste Green Team in 2016.

De wedstrijd wordt in verschillende categoriën gehouden: Boomkwekerij, Tuincentrum, Handelsbedrijf, Hovenier/Groenvoorziener en Toeleverend. Binnen elke categorie is er een prijs voor kleine teams (tot 5 medewerkers) en grotere teams (5 medewerkers en meer).

Bewijzen
De teams moeten wel hun kunnen bewijzen. Een jury buigt zich er over en d eteams moeten schriftelijk en praktisch laten zien wat ze kunnen. Ook zal een bezoek worden gebracht aan het bedrijf.

Plantarium 2016 wordt van 24 tot en met 27 augustus gehouden. Het thema is dit jaar ‘Show it’.

> Meer informatie is te vinden op de website van Plantarium, of te verkrijgen via Helma van der Louw, helma@bizzcommunications.nl of tel. 06-28454955.