Rabobank en Boomfeestdag verbonden aan GrootGroenPlus

Coöperatieve Rabobank De Zuidelijke Baronie blijft komende drie jaar vakbeurs GrootGroenPlus financieel ondersteunen. Op hun beurt ondersteunt de vakbeurs de komende drie jaar de Stichting Nationale Boomfeestdag. En nog meer nieuws: Corianne Oudijk is de nieuwe penningmeester van GrootGroenPlus.

Coöperatieve Rabobank De Zuidelijke Baronie heeft haar sponsorovereenkomst met GrootGroenPlus verlengd tot en met 2021. De sponsorgelden worden onder andere gebruikt voor het aanbieden van gratis wifi op de beurs en de beursapp. Daarnaast levert de Rabobank de voorzitter bij de standkeuringen voor de Jan van Dongen- en Jac Loddersprijs.

Stichting Nationale Boomfeestdag mag op hun beurt de komende drie jaar op sponsoring door GrootGroenPlus rekenen. De Nationale Boomfeestdag is al jarenlang het goede doel van GrootGroenPlus en ontvangt ook de komende jaren weer een financiële bijdrage van de vakbeurs. De Nationale Boomfeestdag draagt bij aan het inhoudelijke programma van de beurs. Onder andere kinderen kunnen weer rekenen om een educatie activiteit.

Evenement ’groene toekomst’

Een groep jonge ondernemers won vorig jaar tijdens GrootGroenPlus de EPS InnovatieStimulans. Deze winnaars vormen inmiddels Werkgroep Toekomst die onder Cooperatieve Vereniging Treeport valt. Een van de acties van deze werkgroep is de organisatie van een evenement dat betrekking heeft op een ’groene toekomst’. Dit evenement zal plaatsvinden tijdens GrootGroenPlus 2019. De groep jonge ondernemers bestaat uit Rick van der Horst, Rowy Roelands, Paul Bressers, Maarten Verdaasdonk en Alec Hermans.

Vanaf links: Maarten Verdaasdonk, Alec Hermans, Rowy Roelands en Rick van der Horst.

Ook Varb en GrootGroenPlus samen verder

Sinds 2017 kunnen deelnemers aan GrootGroenPlus via een koppeling met Varb eveneens hun productaanbod op de site van GrootGroenPlus laten zien. Beide partijen hebben aangegeven deze samenwerking voor dit jaar voort te zetten.

Nieuwe penningmeester
Vanaf 1 januari van dit jaar is Corianne Oudijk de nieuwe penningmeester van GrootGroenPlus. Zij volgt hiermee Wendy Vervaart-Polderman op. Die laatste heeft aangegeven de functie van penningmeester niet langer te kunnen combineren met haar eigen bedrijf.
Oudijk maakt sinds 2017, als afgevaardigde vanuit de stichting EPS, deel uit van het bestuur van de vakbeurs.

Corianne Oudijk (links) volgt Wendy Vervaart-Polderman op als penningmeester van GrootGroenPlus.

Het bestuur van GrootGroenPlus bestaat uit vijf leden. Erik Bastiaensen, voorzitter David Bomer, Didier Hermans, penningmeester Corianne Oudijk en secretaris Frans van Wanrooij. Beursmanager blijft Chantal van Kuyck.

De volgende editie van GrootGroenPlus in Zundert op 2,3 en 4 oktober.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties