Rabobank sectorspecialist Marcus naar MPS

  Rabobank sectorspecialist Dave Marcus aan het woord tijdens netwerklunch georganiseerd door de Stichting Belangenbehartiging Greenport Boskoop. Foto: Wim du Mortier

  Rabobank sectorspecialist Tuinbouw Dave Marcus vertrekt per 1 januari. Hij gaat op die datum bij MPS aan de slag in een managementfunctie.

  Marcus werkte sinds 2011 in verschillende functies bij de Rabobank. Sinds 2016 is de boomkwekerij een van zijn aandachtsgebieden als Sectorspecialist Tuinbouw vanuit het hoofdkantoor van de bank in Utrecht. Onlangs nog haalde Dave Marcus een Master in Information Management.

  De boomkwekerij leerde hem kennen om zijn nuchtere en soms ongezouten analyses. Onder zijn vleugels zag onlangs nog een nieuwe visie van de bank op de boomkwekerij het licht, die tijdens bijeenkomsten met klanten wordt toegelicht op lokale Rabobanken. Marcus was ook betrokken bij het Rabo-rapport ’Tulpenmanie of tulpenbranie’ dat voorjaar 2018 uitkwam. Volgens de visie van de bank kan de afzet van tulpenbroeiers komende vijf jaar met 1 miljard stelen groeien, mits alles meezit.

  Volgens Dave Marcus blijft hij zich ook in zijn nieuwe functie graag inzetten voor het verduurzamen van de tuinbouw.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties