De Boomkwekerij Markt Rob Verlinden filmt Topheesters tijdens GrootGroenPlus

Rob Verlinden filmt Topheesters tijdens GrootGroenPlus

0

Tijdens GrootGroenPlus werden opnames gemaakt voor Rob’s grote tuinverbouwing. Het concept Topheesters stond hierbij in het zonnetje.

Het was op donderdag een drukke boel in de stand van About Plants. Rob Verlinden en zijn gevolg maakten opnamen waarbij de promotie van Topheesters, een concept waarin Planttip en About Plants samenwerken, centraal stond. „We werken goed samen met Stokvis Productions, de productiemaatschappij van Verlinden”, zegt Peter van Rijssen. Na het afhaken van Royal FloraHolland als sponsor van het programma, weten volgens Van Rijssen de 15 kwekers die Rob’s grote tuinverbouwing sponsoren, elkaar prima te vinden. „Ook Jan Verheij, die voorheen de productie vanuit Royal FloraHolland coördineerde, blijft nu dezelfde functie uitoefenen, maar alleen niet meer vanuit de veiling.”

  • Vanaf links: Hans Jochems, Rob Verlinden, Ilse Jochems, Ivo Putman, Jelle Havermans, Peter van Rijssen en Ron van Opstal promoten Topheesters.

Na afloop van de opname’s ging een deel van de betrokkenen met elkaar op de foto.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar