Vakblad voor de Bloemisterij Royal FloraHolland stopt sponsoring Rob’s grote tuinverbouwing

Royal FloraHolland stopt sponsoring Rob’s grote tuinverbouwing

1

Volgens tv-tuinman Rob Verlinden trekt Royal FloraHolland zich terug als sponsor van het programma Rob’s grote tuinverbouwing. Tijdens Plantarium ging Verlinden met kwekers in gesprek over het vervolg. „Ik kijk met veel plezier uit naar de samenwerking met kwekers, ook zonder tussenkomst van de veiling”, aldus Verlinden.

Na 17 jaar komt een einde aan de samenwerking van Royal FloraHolland en het tuinprogramma van Rob Verlinden. Royal FloraHolland stopt namelijk nog voor het einde van dit jaar met de afdeling die de contacten onderhoudt met de media gericht op de consumentenmarkt. „Ik ben niet boos op de veiling en kan voor een deel hun beslissing ook wel begrijpen”, zegt Verlinden. „Mijn programma biedt maar aan een paar kwekers een podium om hun producten te laten zien en maakt geen promotie voor álle kwekers van de veiling. Dit is de belangrijkste reden waarom de veiling ermee stopt.”

Verlinden ziet echter geen gevaar voor het voortbestaan van het programma. „Royal FloraHolland werkte met name als intermediair tussen de kwekers en mijn programma. Vanaf het eind van dit jaar gaan we zelf de contacten met de kwekers onderhouden. Ik zie met veel plezier uit naar die samenwerking. De lijntjes worden in ieder geval korter en kwekers krijgen direct invloed op de inhoud van het programma.”

 

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Chris Recent comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Chris
Gast
Chris

Ik kijk met veel plezier uit naar de samenwerking met kwekers, ook zonder tussenkomst van de veiling”
Vanaf het eind van dit jaar gaan we zelf de contacten met de kwekers onderhouden. Ik zie met veel plezier uit naar die samenwerking. De lijntjes worden in ieder geval korter en kwekers krijgen direct invloed op de inhoud van het programma.”

Rob is wel een trendsetter, met een vooruitziende blik.
De handelaren zullen wel snel volgen ..