Royal Lemkes en Aldi komen met ’Kwekers Trots’

Sinds kort staan bij Aldi Nederland kamer- en tuinplanten in de schappen onder de merknaam ’Kwekers Trots’. Leverancier is Royal Lemkes.

Mooie planten voor een betaalbare prijs. Dat is het idee achter ’Kwekers Trots’, de merknaam voor de samenwerking tussen Aldi Nederland en leverancier Royal Lemkes. Het sortiment gaat wekelijks wisselen.

Volgende week staat onder andere een heestermix – met Deutzia, Forsytsia, Cornus, Philadelphus en Weigela in de schappen.

Jaco Blom van Royal Lemkes zegt in een gezamenlijk persbericht: „Iedere dag zetten we ons in voor duurzame groei. Onze kwekers werken vanuit respect voor mens en natuur en voldoen aan de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidseisen. We gebruiken zo min mogelijk water, energie en bestrijdingsmiddelen. We zijn erg blij met de samenwerking met Aldi. Ook een bedrijf dat verantwoord ondernemen nastreeft en tegelijkertijd ook oog heeft voor wat de klant wil: mooie planten voor een betaalbare prijs”.

Kwekers Trots-planten hebben elk een eigen persoonlijkheid, herkenbaar aan het etiket. Er zijn vier types: Zuiver Figuur, Snelle jongen, Goede Bloeier en Simpel Type. Op deze manier moeten klanten goed kunnen kiezen waar zij naar op zoek zijn.

Bekijk hier de aanbieding heestermix voor volgende week.

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties