Salon gaat in september digitaal, februari 2021 fysiek

De Salon du Végétal wordt verplaatst van september 2020 naar februari 2021 in Angers. Ter voorbereiding op de fysieke Franse vakbeurs is er in september wel alvast een online-bijeenkomst.

Dat melden de organisatoren van de Salon du Végétal, Bureau Horticole Régional en Destination Angers. Vanwege de impact van de coronacrisis op de Franse sierteelt en groenvoorziening hebben ze besloten om de geplande vakbeurs van 8-10 september uit te stellen tot 8 en 9 februari 2021. Eén dag minder, dus.

Op 14 en 15 september 2020 zal de Salon wel digitaal verschijnen. Op de site van de vakbeurs zijn dan presentaties en analyses te zien over de toekomst van de Franse sector, na de coronacrisis.

Van Angers naar Nantes en weer terug

Na drie jaar in Nantes en in juni, keert de Salon dus in 2021 weer terug naar februari in Angers. De vakbeurs verhuisde aanvankelijk omdat de beurslocatie in Angers te klein zou zijn, en omdat juni volgens de organisatie geschikter zou zijn voor de handel. Eind 2019 besloot de organisatie dat september toch beter zou zijn, en weer in Angers.

Foto: Arno Engels

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties