‘Sneeuw zorgde voor weinig problemen’

Van de sneeuw in grote delen van Europa heeft Javado weinig last gehad. „Er is sowieso weinig te beleven in de tuinplantenhandel in deze periode. Ik kijk nu vooral uit naar de beurs van Groen-Direkt”, zegt Cees van Soest.

Voor het eerst in jaren ben ik niet naar de IPM geweest. Er was de afgelopen tijd niet veel spannends meer te beleven: je zag steeds dezelfde mensen en producten, op dezelfde plekken. Omdat het ook nog eens slecht weer was, heb ik het deze keer overgeslagen. Toch schijnt er nu wel een en ander veranderd te zijn, heb ik gehoord.
Ik kijk nu vooral uit naar GroenDirekt. Dat is voor ons een belangrijk ijkpunt om stemmingen en voornemens te peilen. Veel klanten van ons komen er voor over.

Verder heb ik in deze tijd van het jaar tijd om de aanbodskant in kaart te brengen middels kwekersbezoeken. Maar ondanks dat, kan ik nog steeds elke dag lekker op tijd naar huis. Dat is ook niet verkeerd zo af en toe!”

Lees meer over wat Van Soest over de handel te zeggen heeft in De Boomkwekerij 3. Waarom stijgt de Buxus-verkoop bijvoorbeeld? De Boomkwekerij 3 ligt 1 februari bij abonnees op de mat.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties