De Boomkwekerij Nieuws ’Stip op de horizon blijft ongewijzigd’

’Stip op de horizon blijft ongewijzigd’

0

Zes jaar geleden werden de eerste intentieverklaringen ondertekend van bedrijven die zich wilden vestigen op het te realiseren Business Centre Treeport. Een eerste paal lijkt nu een kwestie van tijd.

„Het voornemen is om half november te starten met de bouw van het distributiecentrum”, zegt projectleider Remco van Dessel.

Op dit moment hebben zich volgens de projectmanager drie partijen gecommitteerd voor vestiging op de Treehub, goed voor de helft van de oppervlakte. Voor de verhuur van de andere helft lopen gesprekken met vijf andere partijen.

„Over zes weken verwacht ik dat we met namen naar buiten kunnen komen. En ja, dat heb ik vorig jaar ook al eens gezegd, maar nu is het echt veel concreter”, aldus Van Dessel.

Stip op horizon

John Oostvogels, bestuurslid bij aandeelhouder Cooperatieve Vereniging Treeport over het BCT: „De stip op de horizon staat er en is onomkeerbaar.”

Lees in De Boomkwekerij 20 de laatste stand van zaken over Business Centre Treeport. Van eekhoorntjes die de boel vertragen tot het jaartal waarop beurs GrootGroenPlus mogelijk die kant op verhuist. Dit nummer ligt vanaf 25 september bij abonnees op de mat. Lees het artikel hier in het digitale magazine (met inlog).

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar