Studiereis naar Chinese boomkwekerij

HollandDoor organiseert in september een zevendaagse studiereis naar boomkwekerijen in China.

De studiereis volgt na bezoeken van Chinese boomkwekers in 2015 en 2016, aan diverse bedrijven in Nederland en België. De reisleider van die groepen, Jiangming Wang, is nu betrokken bij het tegenbezoek aan China.

De studiereis is gepland vanaf zaterdag 9 september tot zondag 17 september. Op het programma staan bezoeken aan allerlei boomkwekerijbedrijven in de provincies Hebei en Guangdong. Ook zijn bezoeken gepland aan bijvoorbeeld de Grote Muur en de Verboden Stad in Beijing.

Hoofddoel van de studiereis is zakelijke relaties proberen op te zetten, met meer export naar China tot gevolg. Nu wordt die nog belemmerd door Chinese regels op met name fytosanitair gebied, maar de Chinese sector oefent volgens HollandDoor steeds meer druk uit op de Chinese overheid om de regels te veranderen danwel versoepelen.

Kosten en subsidie

Deelname aan de studiereis kost €3.600 per persoon. Dit is exclusief btw en retourvlucht naar China, en inclusief onder andere vervoer in China, hotelovernachtingen en maaltijden. Bij RVO is subsidie aan te vragen waardoor de reis €2.450 kost.

Nederlandse en Belgische bedrijven die de Chinezen in 2015 en/of 2016 hebben ontvangen, krijgen bovendien €100 korting per deelnemer.

Aanmelden is mogelijk tot 31 mei 2017 via HollandDoor.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties