Tien jongeren gaan de strijd aan om titel Jong Boomkwekerij talent 2017

  Tien jonge ondernemers in de boomkwekerij zijn geselecteerd mee te doen aan de competitie om de eretitel Jong Boomkwekerij Talent 2017. Een jury koos de tien uit een groot aantal aangedragen kandidaten. De wedstrijd is een initiatief van De Boomkwekerij. Hiermee wil het vakblad de aandacht vestigen op het feit dat de branche veel jong ondernemend talent kent.

  De boomkwekerij is trots op zijn ‘eigen kweek’, getuige de voordrachten. Verschillende jongeren werden na een oproep van het vakblad De Boomkwekerij aangeprezen met trotse verhalen over hun prestaties.

  Knipoog

  Uit de vele voordrachten heeft een jury een selectie moeten maken. Tien doen er uiteindelijk mee aan de wedstrijd die op vrijdag 25 augustus op Plantarium wordt uitgevochten. Uitgevochten met een knipoog, want de wedstrijdonderdelen zijn met de nodige humor samengesteld. Serieus onderdeel van de strijd is een beoordeling door de driekoppige jury: Jan van Lavieren, docent aan Helicon MBO Geldermalsen; Iwan Kleiweg, Accountmanager Groot Zakelijk Food & Agri bij Rabobank Gouwestreek;
  Frans van Wanrooij, ‎Bedrijvenadviseur bij ABAB Accountants en Adviseurs. De geheime ranking die zij de kandidaten meegeven, telt mee in de einduitslag.

  De kandidaten zijn:

  > Arjen Hendriks, Hardenberg
  > Bram Fransen, Mijdrecht
  > Mark van Genugten, Son en Breugel
  > Maarten Verdaasdonk, Zundert
  > Rob Koetsier, Hazerswoude-dorp
  > Sjors Vromans, Biest-Houtakker
  > Jan Voorthuijsen, Randwijk
  > Johan Stolwijk, Boskoop
  > Arne van Acht, Liempde
  > Christiaan Rietberg, Wezep

  De ‘wedstrijd’ wordt 25 augustus op Plantarium gehouden. Het publiek kan de wedstrijd bijwonen en live volgen. Iedereen kan dus zijn of haar favoriet komen aanmoedigen.

  > Meer hierover leest u in De Boomkwekerij van vrijdag 21 juli

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties