Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Topbloemen.nl en FleuraMetz slaan handen ineen

  Topbloemen.nl en FleuraMetz slaan handen ineen

  0

  Topbloemen.nl gaat samenwerken met FleuraMetz. Bloemisten die zijn aangesloten bij Topbloemen.nl kunnen er nu voor kiezen om bloemen en planten bij deze partij in te kopen.

  FleuraMetz werkt met zogenaamde ‘Preferred Suplliers’ en veredelaars. Topbloemen.nl werkt vanaf nu met FleuraMetz samen om de inkoop van bloemen en planten transparanter en efficiënter te laten verlopen.

  Edwin van Arkel, CEO van Topbloemen.nl: „Vanuit onze aangesloten bloemisten groeit de behoefte aan collectieve afspraken op inkoopgebied. In de samenwerking met FleuraMetz hebben wij een partner gevonden die aan deze vraag voldoet. Transparant en scherp in prijs, dicht bij de bron, aantoonbaar vers en duurzaam.” Gerko Schortemeijer, CCO bij FleuraMetz, voegt daaraan toe: “Transparantie is belangrijk. Door deze samenwerking wordt voor zowel bloemist als consument inzichtelijk wat er in de keten gebeurt.”

   

   

   

  Cindy van der Zwet
  Is redacteur Markt & Trends bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Zij schrijft onder meer over de afzet, marketing en digitalisering.

  Reageer op dit artikel

  avatar