Treeport en partners geven invulling aan alliantieverklaring

  De Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert wil verder inhoud geven aan de eerder met twaalf organisaties gesloten alliantieverklaring. Tijdens een bijeenkomst afgelopen week is daar een eerste stap in gezet.

  Treeport nodigde de partners uit op het bedrijf van Lisette en Lex Domen Boomkwekerijen Zundert in Rijsbergen. Daar is in stappen uitgelegd waar werkgroepen binnen Treeport mee bezig zijn en elke doelen zij nastreven.

  De Coöperatieve Vereniging Treeport Zundert heeft in de afgelopen jaren met twaalf organisaties een alliantieverklaring gesloten waarin ze afspreken om samen ’voor een gezonde groei te gaan’. In de eerste helft van 2017 is de wens uitgesproken om daadwerkelijk invulling en inhoud te geven aan deze vrijblijvende verklaring.

  Voor elkaar

  Tijdens de bijeenkomst in Rijsbergen bleek volgens Treeport dat de coöperatie en de partners veelal op één lijn zitten. In gesprekken is afgetast wat Treeport en de partners voor elkaar kunnen betekenen. Na de zomer wordt daar verder inhoud aan gegeven, zo is het plan.

  De alliantiepartners van Treeport zijn: Stichting van Gogh & Zundert, Corso Zundert, CLTV Zundert, Telermaat, Boomtelersfederatie Noord-België, Stichting EPS, Gemeente Zundert, Rabobank de Zuidelijke Baronie, Prinsentuin College, ROC West-Brabant en Prinsentuin van Cooth.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties