Treeport Zundert plaatst boombakken bij ziekenhuis

Treeport Zundert heeft boombakken geplaatst bij twee locaties van het Amphia Ziekenhuis in Breda. Met het schenken van de boombakken wil de Treeport haar dankbaarheid tot uitdrukking brengen voor de zorg die het ziekenhuis in deze moeilijke tijd verleent.

Afgelopen zaterdagochtend werden de bakken geplaatst bij de hoofdingang van Amphia Molengracht en Langendijk. Met de boombaken wordt op beide locaties de entree met behulp van levend groen verfraaid. De boombakken zijn geplaatst naast de ‘Corona-loketten’. Hier worden patiënten bevraagd of zij koorts of luchtwegklachten hebben.

Foto: Kristel van Dijk, Rabobank.

Maandag hebben Peter van der Velden, voorzitter Vrienden van Amphia en oud-burgemeester van Breda en Giel Baaij, programmanager fondsen- en sponsorwerving van Amphia, de bakken officieel in ontvangst genomen.

Treeport-manager David Bömer: „De actie om deze bakken voor Amphia te realiseren werd zeer enthousiast omarmd door de Treeport-leden. We kregen zoveel planten aangeboden dat we nog twee planten over hebben die we bij Zundertse zorgverleningsinstellingen willen planten.”

 

 

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties