De Boomkwekerij Nieuws Treeportcafé in teken van digitalisering

Treeportcafé in teken van digitalisering

0

Het Treeportcafé op 19 september staat in het teken van digitalisering. Varb en TSD gaan in op de nieuwste functionaliteiten.

TSD en Varb laten bezoekers aan het Treeportcafé onder andere zien hoe de vernieuwde koppeling tussen beide systemen werkt. Door deze koppeling moet het overzetten en importeren van aanbodgegevens inclusief foto’s voor kwekers en handelaren gemakkelijker worden. Daarnaast zal TSD ook aandacht besteden aan ontwikkelingen rondom het nieuwe plantenpaspoort.

Proefopstelling Vezalux

Tijdens de inloop is een proefopstelling van Vezalux te zien. Vezalux is onder andere betrokken bij diverse proeven bij het Proefcentrum Hoogstraten, waar op grote schaal geëxperimenteerd wordt met belichting in aardbeien.

Keurmerk NED-Personeel

Verder vindt een presentatie plaats door NED-Personeel. Zij hebben onlangs als eerste bedrijf in Zundert het keurmerk Sociale Onderneming ontvangen. Een van de voordelen die het hen biedt is een korting bij het aangaan van leningen bij Rabobank. In overleg met gemeente Zundert en Rabobank wordt bekeken of dit keurmerk interessant is voor meerdere leden.

Tot slot zal een toelichting worden gegeven op enkele Treeport-activiteiten.

Tijd en plaats:
Het Treeportcafé vindt plaats op donderdagavond 19 september.
Locatie: Café 2, Katerstraat 17, Zundert
Aanvang: 20:00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Reageer op dit artikel

avatar