De Boomkwekerij Markt Tuincentrumketen Oh’Green telt binnenkort 12 vestigingen

Tuincentrumketen Oh’Green telt binnenkort 12 vestigingen

0

Vijf Belgische tuincentra van Oh! green, vier van Walter van Gastel en drie Belgische Intratuin-vestigingen gaan verder onder de naam Oh’Green. Daarmee ontstaat qua aantal vestigingen – na Aveve – de tweede tuincentrumketen van België.

De keten van twaalf tuincentra valt onder de Garden Center Holding. Deze holding is vorig jaar ontstaan na de fusie van Oh! green, Walter van Gastel en drie Belgische vestigingen van Intratuin.
De nieuwe tuincentrumgroep kiest er voor alle vestigingen onder de naam Oh’Green voort te zetten. In de komende periode worden alle vestigingen omgebouwd tot Oh’Green. De vestiging van Intratuin in het Vlaamse Aarschot is begin maart de eerste winkel die  – als pilot-vestiging – onder de nieuwe naam wordt geopend. De andere twee Belgische Intratuin-vestigingen, in Olen en Zwijndrecht, blijven tot eind 2018 onder de vlag van Intratuin opereren.

Kleine naamswijziging: Oh! green verandert in Oh’Green.

Over Garden Center Holding:
Garden Center Holding realiseert €70 miljoen omzet en telt 280 medewerkers in 12 tuincentra in Vlaanderen, Wallonië. Garden Center Holding is na Aveve de grootste keten van België.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar