De Boomkwekerij Nieuws TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij start in mei

TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij start in mei

0

Vanaf mei 2020 start het TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij. Het programma richt zich op ondernemers of managers in de boomkwekerij die hun managementvaardigheden willen doorontwikkelen.

Ondernemerschap Academy heeft samen met kwekers, LTO, Rabobank, scholingsconsultenten Boomkwekerij het gesubsidieerde TOP Ondernemerschap Programma Kwekerij ontwikkeld.

Ondernemerschap Academy biedt een programma gericht op boomkwekers die hun bedrijf verder willen professionaliseren en een visie voor de komende jaren willen bepalen. Het programma biedt ondernemers handvatten om een toekomstbestendig en duurzaam bedrijf te bouwen en zich verder te ontwikkelen op het gebied van leiderschap en ondernemerschap.

Verder bestaat het programma uit verdiepende bijeenkomsten met andere kwekers, coachingsessies, een persoonlijkheidsanalyse en volgens de organisatoren inspirerende bedrijfsbezoeken.

Kijk hier voor meer informatie over het programma

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar