Veel aanmeldingen voor GrootGroenPlus

Woensdag 6 oktober opent GrootGroenPlus om 9.00 uur haar deuren. Het aantal online aanmeldingen is hoog. „Meer dan andere jaren”, aldus David Bömer.

De beurs gaat dit jaar op woensdagmorgen van start met een online-opening. „We moesten een aantal weken geleden knopen hakken. Samenkomsten van mensen moesten we toen vooral voorkomen, dus hebben we gekozen voor deze oplossing”, aldus de beursvoorzitter. De opening is online voor iedereen te volgen, zowel voor de bezoekers, deelnemers als de thuisblijvers. Om te voorkomen dat teveel mensen te dicht bij elkaar samen komen zullen er dit jaar ook geen lezingen worden gegeven. Tijdens de online-opening worden alle prijsuitreikingen gedaan.

Het aantal online aanmeldingen vooraf is groot, aldus Bömer. En aanmeldingen komen niet alleen uit Nederland of België, maar ook uit landen als Duitsland, Italië, Frankrijk en Polen hebben bezoekers zich inmiddels ingeschreven. „Het aantal bezoekers, met name buitenlandse bezoekers, zal dit jaar waarschijnlijk wel achter blijven bij voorgaande edities.” Volgens Bömer hoeft dit overigens niet negatief te zijn. „Ik verwacht dat mensen die een reden hebben om de beurs te bezoeken, alsnog komen. De mensen die normaal komen omdat ze het leuk vinden of wel even willen kijken, zullen nu degenen zijn die waarschijnlijk niet komen. Dat komt de kwaliteit van het beursbezoek alleen maar ten goede.”

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties