De Boomkwekerij Nieuws Veiling Rhein-Maas: ingeven van jaarmelding planten kan nog

Veiling Rhein-Maas: ingeven van jaarmelding planten kan nog

0

Aanvoerders van diverse potplanten bij Veiling Rhein-Maas kunnen nog tot 20 juni hun geplande aantallen voor de komende periode ingeven. Het gaat onder andere om Helleborus en Rhododendron simsii.

Het gaat hierbij om het ingeven van de geplande aantallen van augustus 2019 tot juni 2020. De eerder ingegeven jaaraanvoermelding 2019 voor andere productgroepen kan niet meer worden aangepast.

Aanvoerders van potplanten, die bij Veiling Rhein-Maas willen aanvoeren, zijn volgens het veilingreglement verplicht, een jaar- en weekmelding af te geven. Niet aangemelde producten kunnen al naargelang de marktsituatie voor verkoop aan de klok geweigerd worden. Dit geldt in het bijzonder voor A2-kwaliteiten.

Naast Helleborus en Rhododendron simsii moet ook de jaaraanvoermelding van de volgende producten voor 20 juni binnen zijn: Bellis, Myosotis, Primula acaulis, Oxalis, Bol-op-pot-producten, Euphorbia pulcherrima, Rhododendron simsii.

 

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar