De Boomkwekerij Markt VHG: Meld boomproject aan voor landelijke titel

VHG: Meld boomproject aan voor landelijke titel

0

Boomkwekers kunnen beplantingsprojecten waaraan ze hebben meegewerkt, opgeven voor de landelijke titel Boomproject van het Jaar 2018.

Branchevereniging VHG is de derde editie van de wedstrijd gestart. Tot en met vrijdag 15 juni kan een project worden aangemeld via de site van de VHG.

Volgens de VHG laten nominaties en winnaars van de vorige twee edities zien dat geslaagde boomprojecten echt teamwerk zijn van opdrachtgevers, boomspecialisten, aannemers en kwekers.

Udenhout greep vorig jaar naast prijs

Vorig jaar behoorde een project van Boomkwekerij Udenhout, een 6 km lang landschapskunstwerk bij Zutphen met 1.300 speciaal gekweekte Crataegus persimilis ’Splendens’, tot de drie inzendingen. Udenhout greep toen net naast de hoofdprijs, die ging naar Tree Ground Solutions voor project Maanplein in Heerlen (foto).

Doel van de wedstrijd is de meerwaarde van bomen en het werk van boomspecialisten onder de aandacht te brengen van opdrachtgevers en consumenten.

 

 

Arno Engels
Arno Engels is sinds 2000 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij is opgegroeid in de sector en heeft op verschillende boomkwekerijen in binnen- en buitenland gewerkt.

Reageer op dit artikel

avatar