VHG met eigen paviljoen op Tuin & Park Expo

VHG gaat op de nieuwe vakbeurs Tuin & Park Expo, samen met vakblad Tuin en Landschap, rondetafelgesprekken organiseren. Daarnaast is de branchevereniging prominent aanwezig op de beurs in Gorinchem met een eigen paviljoen.

„Het is de hoogste tijd om elkaar weer live te ontmoeten. De groene branche heeft allesbehalve stilgezeten in deze coronaperiode, dus we hebben genoeg om over bij te praten. Maar we willen Tuin & Park Expo ook benutten om elkaar te voorzien van de allerlaatste kennis. En waar kan dat beter dan sinds lange tijd weer op een beurs? We hebben er ongelofelijk veel zin in”, zegt VHG-directeur Egbert Roozen.

Rondetafelgesprekken

In samenwerking met Tuin en Landschap gaat VHG meerdere rondetafelgesprekken organiseren op de beursvloer van Tuin & Park Expo. Tijdens deze gesprekken schuiven verschillende experts aan die actuele onderwerpen zullen bespreken. Denk aan zaken als klimaatadaptatie, natuurinclusief bouwen en nature based solutions.

De sessies zijn vrij toegankelijk voor bezoekers. Het programma inclusief alle tafelgasten en onderwerpen wordt binnenkort bekend gemaakt. Daarnaast richt VHG, in samenwerking met beursorganisator Easyfairs, een heus paviljoen in op de beursvloer. Op dit paviljoen worden alle VHG-leden uitgenodigd, maar ook niet-leden die kennis willen maken met VHG zijn er welkom.

Doorstroomlocaties

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de eerste editie van Tuin & Park Expo in volle gang. Met ingang van 5 juni mogen doorstroomlocaties weer open, waaronder ook Evenementenhal Gorinchem. Daarbij heeft Easyfairs alle protocollen op orde, zodat beurzen weer veilig en verantwoord opgestart kunnen worden. Onlangs zijn de gezondheids- en veiligheidsprotocollen van Easyfairs voor Evenementenhal Gorinchem succesvol beoordeeld door SGS, wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering.

De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties