VHG neemt voorlopig radiostilte in acht

  Branchevereniging VHG neemt voorlopig radiostilte in acht. Dat laten de aangestelde interim-managers weten aan Tuin en Landschap. Vorige week werd bekend dat het bestuur van VHG begin november is afgetreden. Er wordt nu gewerkt aan een interim-bestuur.

  Naar aanleiding van vragen van Tuin en Landschap over de ontstane situatie laat het interim-management weten dat er geen verdere toelichting komt op het eerder verstuurde bericht aan de leden van de VHG. „Wij nemen een radiostilte in acht, zodat wij samen met het te vormen interim-bestuur verder kunnen bouwen aan de toekomst van de VHG.”

  ‘Voor de kerst interim-bestuur’

  Als interim-managers zijn Han de Groot en Nico Koppenol aangesteld. Beiden waren eerder bestuurder voor Tuinbranche Nederland. Zij zullen de ‘operationele zaken’ op het verenigingsbureau van de VHG voorlopig voor hun rekening nemen.

  Daarnaast werkt de Ledenraad, het hoogste orgaan binnen de VHG, aan het formeren van een interim-bestuur. De bedoeling is dat dit nog voor de kerst kan worden geïnstalleerd. Waarom het oude bestuur is afgetreden, is niet bekend gemaakt.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties