Vitelia Agrocultuur opent nieuwe locatie in Hazerswoude-Dorp

Op vrijdag 17 december is de nieuwe vestiging van Vitelia Agrocultuur aan de Denemarkenlaan te Hazerswoude-Dorp officieel opgeleverd. Onder toeziend oog van de directie en aannemer is de sleutel van het nieuwe pand symbolisch overhandigd. Vanaf deze nieuwe moderne locatie voorziet de toeleverancier van (boom)kwekers in de regio Boskoop in een totaalassortiment van kwekerijproducten.

Nico van der Smit, bedrijfsleider van de nieuwe vestiging aan de Denemarkenlaan, blikt trots terug: „Het is een turbulente periode geweest vanaf de eerste paal op 30 maart tot aan vandaag. Maar louter lof voor alle betrokken partijen voor hun inzet in deze roerige tijden.”

Erwin Vergeer (linnks) van Vergeer Bouw overhandigt de sleutel van het nieuwe pand aan Nico van der Smit, bedrijfsleider Vitelia Agrocultuur Hazerswoude-Dorp en John Pouwels, directeur Vitela Agrocultuur.

De nieuwe vestiging van Vitelia Agrocultuur bevindt zich op het ITC terrein. Een strategisch gekozen locatie in het handelsgebied die makkelijk te bereiken is.

De feestelijke opening voor stakeholders en het grote publiek laat nog even op zich wachten. Vitelia Agrocultuur wacht tot de huidige coronabeperkingen het toelaten om een officiële open dag te kunnen organiseren.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties