De Boomkwekerij Nieuws Voorjaarsbeurs GrootGroenPlus: samenwerking én regiopromotie

Voorjaarsbeurs GrootGroenPlus: samenwerking én regiopromotie

0

De voorjaarbeurs van GrootGroenPlus zal tijdens de najaarseditie van GrootGroenPlus worden gepromoot. De nadruk ligt daarbij op samenwerking van de zuidelijke regio’s in combinatie met regiopromotie.

Tijdens de najaarseditie van GrootGroenPlus is de voorjaarsbeurs van GrootGroenPlus met een stand aanwezig. Dit is het resultaat van een recente bijeenkomst van het pr-team van de voorjaarseditie van GrootGroenPlus. Hierin zitten vertegenwoordigers van Groenbeurs Haaren, Groenbeurs Brabant, Treevention en GrootGroenPlus.

Inschrijven vanaf 1 september

Vanaf 1 september zijn de inschrijfformulieren beschikbaar voor inschrijving voor de voorjaarsbeurs GrootGroenPlus. Tijdens de najaarsbeurs hopen de samenwerkende regio’s dan ook al een overzicht te kunnen geven van de deelnemers aan de voorjaarseditie.

Overkoepelend én eigen logo

Tijdens de najaarsbeurs zal ook het nieuwe logo voor de voorjaarsbeurs worden gepresenteerd. Het is de bedoeling dat de kreet ’Op inkoop in het zuiden’, in het logo wordt ingepast. Naast dit overkoepelende logo is het de bedoeling dat de verschillende regio’s hun eigen beurslogo blijven gebruiken. Voor de vier regio’s is regiopromotie van groot belang, maar zij ondersteunen eveneens samenwerking met volle overtuiging, aldus een persbericht van GrootGroenPlus.

De najaarsbeurs van GrootGroenPlus vindt plaats van 3 tot en met 5 oktober 2018, de voorjaarsbeurs staat gepland voor 16 tot en met 22 januari 2019.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar