Voorn Spray Roses komt met duurzame seizoensrozen

  Voorn Spray Roses introduceert vier nieuwe trosroos variëteiten die duurzaam worden gekweekt en alleen in het seizoen beschikbaar zijn. De seizoenproducten komen op de markt onder de nieuwe naam Voorn Seasons.

  De vier nieuwe Voorn Seasons trosrozen zijn Gentle Trendsetter, Gelato, Summerrose en Wedding Party. ‘Gentle Trendsetter’ is abrikooskleur en bloeit volledig open met een bijzonder ronde bloemvorm met gegolfde bloemblaadjes in het hart. ‘Gelato’ is meerkleurig, de buitenste bloemblaadjes zijn wit en kleuren van zachtroze naar een donkerroze hart.

  ‘Summerrose’ is champagne, crème van kleur met een bijzondere bloemvorm. ‘Wedding Party’ tenslotte is een zuiver witte trosroos die zicht onderscheidt door de volle bloemvorm.

  Voorn Spray Roses is sinds 2017 gespecialiseerd in het telen van trosrozen. De Seasons zijn herkenbaar aan de onderscheidende verpakkingswijze en Seasons als beeldmerk. De rozen zijn in de vollegrond gekweekt zonder gebruik van energie. Ze zijn verkrijgbaar van april tot november.

  Bron en foto’s: LM Flower Fashion

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties