Vragen en antwoorden over Brexit

Bij Brexit betrokken instanties als Naktuinbouw, KCB en NVWA komen deze dagen regelmatig met updates over Brexit. Kijk hier voor een overzicht.

Naktuinbouw, belast met keuringen bij kwekers, actualiseerde haar website met vragen en antwoorden over de Brexit. Zij deed dit onder andere naar aanleiding van een Brexit-webinar dat Royal FloraHolland organiseerde op 14 december. Bekijk hier de vragen en antwoorden over met name fytosanitaire keuringen. U kunt het Royal FloraHolland Brexit-webinar hier terugkijken.

KCB is belast met keuringen bij handelaren. Bekijk hier van deze keuringsdienst de laatste vragen en antwoorden over de Brexit.

Op de site van de NVWA vindt u eveneens het laatste Brexit-nieuws over de export van planten naar het Verenigd Koninkrijk.

De Britse overheid geeft op haar website de laatste stand van zaken met betrekking tot bedrijven die zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook Nederlandse bedrijven die in het Verenigd Koninkrijk een Ltd. zijn gestart.

LTO bereikbaar voor vragen

LTO biedt bedrijven praktische ondersteuning bij de exportdocumentatie van producten naar het VK. Ondernemers kunnen een beroep doen op  Björn Kohlmann, via info@growfirm.nl. Kohlmann hanteert een gereduceerd tarief voor leden van de LTO Vakgroep bomen, vaste planten en zomerbloemen.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties