De Boomkwekerij Markt ’Warme nazomer zet rem op winterhandel’

’Warme nazomer zet rem op winterhandel’

0

„De overgang van zomer naar winter verloopt rustiger dan anders”, zegt Cees van Soest van Javado. „De markt lijkt een beetje in de war.”

Omdat echt najaarsweer nog op zich laat wachten, geldt dit ook voor de handel in najaarsproducten. Van Soest komt deze dagen dan ook nog niet om in het werk.

Javado liet onlangs een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren en dat leverde volgens Van Soest overwegend positieve geluiden op. „Naast onze dienstverlening konden klanten ook oordelen over het sortiment. Wij hebben hier geen wanklanken kunnen ontdekken. Dat zegt ook iets over de marktstemming; in goede tijden hoor je weinig klachten.”

Lees in De Boomkwekerij 22 onder andere welke producten bij Javado nu al wel goed lopen en wat Van Soest zegt over de voorbereidingen op de aanstaande Royal FloraHolland Trade Fair. De Boomkwekerij 22 ligt 26 oktober bij abonnees op de mat.

Ron Barendse
Ron Barendse is sinds 2009 vakredacteur bij De Boomkwekerij. Hij schrijft onder andere over markt & afzet en personeel & organisatie.

Reageer op dit artikel

avatar