Wat is de toekomst van het Europese landschap?

  Op 17 en 18 september vindt in Culemborg het symposium The Future of the European Landscape plaats. Op dag 1 kun je een reeks lezingen en workshops volgen en op dag 2 mee met een excursie naar Fort de Roovere in Bergen op Zoom en het Windpark Krammer.

  Aanleiding van het symposium is het twintigjarig bestaan van het Verdrag van Florence. Het doel van dit verdrag is het gezamenlijk beschermen, beheren en inrichten van Europese landschappen.

  Wat heeft de Europese Landschapsconventie in twintig jaar bereikt en wat zijn de uitdagingen voor de komende twintig jaar? Die vraag staat centraal tijdens het symposium dat wordt georganiseerd door de WLO (Werkgemeenschap voor Landschapsonderzoek) samen met de NVTL (Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur).

  Mozes-brug

  Op vrijdag 17 september kun je zowel fysiek als online een reeks lezingen en workshops volgen. Op zaterdag 18 september kun je deelnemen aan de excursie naar Fort de Roovere in Bergen op Zoom, met onder meer een bezoek aan de bekende Mozes-brug. Ook wordt Windpark Krammer bezocht, het grootste particuliere windpark van Nederland. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

  De verdiepte Mozes-brug bij Fort de Roovere ontworpen door RO&AD Architecten. (Foto: Shutterstock)
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties