’Wij groeien door gezonde ondernemersdrift’


Bij handelaar GoGreen/Retail Solutions in Boskoop gaat binnenkort nogal wat veranderen. De bouw van 6.000 m2 extra verwerkings¬ruimte is bijna af en daarmee gaat de huidige logistiek op de schop.

„We zijn ambitieus en willen doorgroeien”, zeggen MT-leden Tim Rozendaal en Dico Overeem. Die laatste zwaaide ruim vijftien jaar de scepter over Intratuin Groencentrum en is sinds kort in dienst bij GoGreen. „Vorig jaar hadden we in de piek van het seizoen nog een tent nodig en externe locaties. Dit jaar hopen we de meeste handel hier kwijt te kunnen”, zegt Overeem over de nieuwe loods.

Dico Overeem (links) en Tim Roozendaal: ’Wij groeien door gezonde ondernemersdrift.’ (Foto: Ron Barendse)

’Nee is nooit een antwoord geweest’

Rozendaal zegt over de ontwikkeling van het bedrijf. „De groei komt vooral door gezonde ondernemersdrift. Zeker in het begin waren we een bedrijf met jonge mensen en nog altijd is onze gemiddelde leeftijd zo’n 34-35 jaar. Nee is nooit een antwoord geweest richting klanten en nog altijd zijn we ambitieus.”

Hoe gaat het bedrijf om met de Brexit? En waarom zijn er kansen bij online-retailers?

Lees het volledige artikel in De Boomkwekerij editie 5. Heeft u een digitaal abonnement? Lees dan het complete artikel en meer via mijnboomkwekerij.nl.

Geen abonnement? Bekijk hier de mogelijkheden of bel 071-5659644.

guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties