Hortipoint Wisselingen bij productmanagement Tulp

Wisselingen bij productmanagement Tulp

0

Henny Bruggeman gaat het team productmanagers tulp bij Royal FloraHolland versterken. Jordy Zeestraten en Guido Vollebregt verlaten het team. Jaap Houwer blijft op zijn plek.

Henny Bruggeman werkt sinds 2007 bij Royal FloraHolland, eerst als accountmanager en later bij de afdeling Marketing. Als Projectleider Product Specifieke Promotie was hij sinds zomer 2017 al betrokken bij de gewasgroep tulp. Bruggeman werkte mee aan activiteiten vanuit de stichting Tulpen Promotie Nederland en organiseerde de jaarlijkse Productdag Tulp van de veiling. Per 1 september 2018 wordt hij fulltime productmanager Tulp.

Het team productmanagers tulp van Royal FloraHolland neemt afscheid van Jordy Zeestraten en Guido Vollebregt. Zeestraten gaat na ruim een halfjaar weer terug naar een managementfunctie in de autobranche. Vollebregt was junior productmanager tulp en de helft van zijn tijd ook actief voor de productgroep roos. Hij gaat nu fulltime voor roos aan de slag als productmanager.

Taken van Zeestraten en Vollebregt worden momenteel overgedragen, onder meer aan Jaap Houwer, die al enkele jaren productmanager tulp is. Houwer gaat samen met Bruggeman verder met het productmanagement voor tulp bij Royal FloraHolland.

Henny Bruggeman
Jaap Houwer
Hans Neefjes
Hans Neefjes is sinds december 1999 werkzaam als vakredacteur bij het Vakblad voor de Bloemisterij.

Reageer op dit artikel

avatar