Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends YourLily brengt kinderboekje uit

  YourLily brengt kinderboekje uit

  0

  Op 1 oktober, grootoudersdag, introduceert promotiecollectief YourLily het kindervoorleesboekje ‘Lili wil Bloeien’. Met dit boekje willen zij nieuwe generaties al op jonge leeftijd bekend maken met bloemen.

  In het boekje is Lili, de lelie, de hoofdpersoon. Zij begint in het boekje jong en groen en tijdens haar zoektocht wordt ze steeds rijper en komt ze andere bloemen tegen. Zoals bijvoorbeeld Irene de tulp en Bernard de anjer. Uiteindelijk vormen ze aan het einde van het boekje samen een kleurrijk boeket.

  Lelieteler Gerben Ravensbergen: „Generatie Y en Z zijn niet zo bloemen-minded. Daar wordt hard aan gewerkt, maar ze kopen niet vaak bloemen. Dat komt ook omdat ze er ook nooit in hun jeugd mee in aanraking zijn gekomen. Dat moet anders en daarom hebben we dit prentenboek samengesteld”, zegt hij.

  Bloemisten kunnen het boekje in de winkel gaan verkopen voor € 6,95. Het boekje is straks ook via bol.com te koop (€ 9,95 incl. verzendkosten). Het kinderboekje is vanaf half september in het Engels en Italiaans verkrijgbaar.

  Cindy van der Zwet
  Is redacteur Markt & Trends bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Zij schrijft onder meer over de afzet, marketing en digitalisering.

  Reageer op dit artikel

  avatar