Zevenhonderd bezoekers bij Meesters in de Tuin

  Meesters in de Tuin werd dit jaar voor de vijfde keer gehouden. Het platform van ’meesters voor meesters’ wil leveranciers van kwaliteitsproducten direct in contact brengen met hoveniers en tuin- en landschapsontwerpers. Er kwamen op 17 oktober zo’n zevenhonderd bezoekers op het evenement af.

  Meesters in de tuin
  Jan van Setten opende het evenement met een cabaretesk optreden.

  De aanwezigen kregen in het Inspyrium van boomkwekerij Ebben in Cuijk een beursvloer vol kwaliteitsproducten en lekker eten voorgeschoteld. De aftrap bestond uit een openingsspeech van veelgevraagd spreker Jan van Setten. Van Setten is onder meer auteur van de boeken ’Hoe krijg ik ze zover?’ en ’Leven Is Verwarrend Eenvoudig’.

  Tijdens zijn cabareteske optreden riep Van Setten de ondernemers in de zaal op om zich meer te verwonderen. Om in plaats van op de geijkte, geconditioneerde manier te reageren op klanten, je innovatieve creatieve brein aan te spreken en hen te verrassen met je reactie, omdat je daarmee meer voor elkaar krijgt. Daarna konden bezoekers de beursvloer op waar zich zo’n vijftig leveranciers van kwaliteitsproducten presenteerden.

  Lidmaatschap
  Meesters in de Tuin werkt momenteel ook aan de ontwikkeling van een zogenoemd ’membership’. Zo wil het platform, naast het jaarlijkse evenement, diverse bijeenkomsten bij leveranciers gaan organiseren waar alleen leden aan deel kunnen nemen.

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties