Dit kunnen robots al

  Op de Nederlandse vakbeurs voor robotisering in industrie en bedrijfsleven, Vision, Robotics & Motion, vertoonden allerlei robots hun kunsten.

  De ontwikkeling van robotisering gaat net zo hard als tien jaar geleden de ontwikkeling van smartphones, zo zeiden verschillende standhouders op de vakbeurs, die woensdag 6 en donderdag 7 juni in Veldhoven was.

  De ontwikkeling zet ook door in de agrofoodsector. Sommige bedenkers en bouwers van software en hardware gaven op de vakbeurs aan dat ze reeds actief zijn in de productie en verwerking van land- en tuinbouwproducten.

  In stands, op paden en op speciale demopleinen lieten verschillende robots zien welke taken ze autonoom en uiterst precies kunnen uitvoeren. Bekijk hier impressies van hun kunsten.

  Filmpje: Arno Engels

   

  Since 2000 Arno Engels has been editor of De Boomkwekerij, Dutch magazine for hardy nursery stock. Since 2018 he is also Floribusiness editor. He was brought up connecting with horticulture, studied horticulture and worked at several nurseries in the Netherlands, United Kingdom and New Zealand.
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties