Hortipoint EDD Group staat stevig in de markt, maar is te klein

  EDD Group staat stevig in de markt, maar is te klein

  0

  Sinds 1 januari valt EDD Group onder Dutch Flower Group. EDD-directeur Eddie den Dekker is ervan overtuigd dat deze overname voor het bedrijf en de mensen beter is. „Je moet body hebben om te kunnen groeien. We staan stevig in de markt, maar we zijn te klein. Ik ben blij dat we aansluiting hebben gevonden.”

  De laatste dagen van het jaar tikken weg en Eddie den Dekker kijkt tevreden terug op 2018. Met jaarlijks een autonome groei van zo’n €5 à 6 miljoen gaat het niet verkeerd met het bedrijf uit Honselersdijk. Maar voor verdere groei in de toekomst heb je volgens hem meer body nodig.

  Den Dekker, directeur EDD Group (zie kader), klopte een aantal weken geleden aan bij Dutch Flower Group (DFG). De deal was snel rond en sinds 1 januari is de overname door de handelsgroep een feit. Den Dekker, 55 jaar, zegt het werk nog steeds leuk te vinden en blijft gewoon de kar nog trekken.

  Proceed to read this article?

  Your benefits

  • Access to premium articles
  • Our weekly newsletter
  • Six times a year a digital magazine on myfloribusiness.com
  • On all mobile devices and on the web.
  Cindy van der Zwet
  Is redacteur Markt & Trends bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Zij schrijft onder meer over de afzet, marketing en digitalisering.

  Reageer op dit artikel

  avatar