Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Getouwtrek doet snelle digitale progressie stokken

  Getouwtrek doet snelle digitale progressie stokken

  0
  Foto: Shutterstock

  Er is het laatste jaar veel gebeurd op het gebied van digitalisering. Platforms als Floranti en New Green Market draaien volop. Bij Floriday en Blueroots gebeurt er vooral veel achter de schermen; aan de voorkant is nog niet veel zichtbaar. Welke platforms trekken straks aan het langste eind? Duidelijk is wel dat Royal FloraHolland niet meer vanzelfsprekend de spin in het web is.

  Het was een opvallende column, die van Marco van Zijverden in het Vakblad voor de Bloemisterij editie 36 verscheen. Op persoonlijke titel riep hij de veiling op de uitgestoken hand van Blueroots te pakken en Floriday te koppelen met ’zijn’ platform Blueroots.

  Waar wachten we nog op zou je zeggen? Royal FloraHolland heeft al meerdere keren te kennen gegeven dat zij graag met het platform van de 22 aandeelhouders wil koppelen. Wat dat betreft zitten beide partijen volledig op één lijn. „Ik wil de sierteeltsector versterken door samen te werken. Dan heb ik het ook over de samenwerking tussen Floriday en Blueroots. Dit is goed nieuws voor de hele sierteeltsector”, zo reageerde Steven van Schilfgaarde, voorman van de veiling, op de column.

  Proceed to read this article?

  Your benefits

  • Access to premium articles
  • Our weekly newsletter
  • Six times a year a digital magazine on myfloribusiness.com
  • On all mobile devices and on the web.
  Cindy van der Zwet
  Is redacteur Markt & Trends bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Zij schrijft onder meer over de afzet, marketing en digitalisering.

  Reageer op dit artikel

  avatar