Vacaturebank Gezocht: een ervaren coördinator bedrijfsbureau

  Gezocht: een ervaren coördinator bedrijfsbureau

  0

  NIC Inkoopprojecten is een van de grootste en meest ervaren adviesbureaus van Nederland en marktleider als het gaat om optimaliseren van inkoop/aanbesteden, contractbeheer en uiteenlopende adviesdiensten voor publieke organisaties.

  Ons team NIC Groenadvies ontzorgt en adviseert opdrachtgevers bij het inrichten en beheren van de buitenruimte (terreinen) en de groene kantooromgeving met een breed scala van adviesdiensten. De nadruk ligt daarbij vooral op aanbesteden, contract- en kwaliteitsbeheer van groencontracten en overige groene inkoopdiensten.

  Functie
  Barst jij van de energie en wil je anderen graag overtuigen en adviseren over het groene vakgebied? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor ons landelijk werkende team Groenadvies, vanuit het NIC kantoor in Zwolle, zoeken wij een ervaren en enthousiaste Coördinator Bedrijfsbureau (32-40 uur). Met brede interesse, specifieke en vaktechnische vaardigheden en kennis van de groene sector, ben je het centrale aanspreekpunt voor het team en ondersteun je de groenadviseurs bij het realiseren van uiteenlopende opdrachten.

  Solliciteren / informatie
  Interesse? Solliciteer dan direct, maar in ieder geval voor 1 mei 2019, door je cv en motivatie te mailen naar werkenbij@hetnic.nl ter attentie van Recruitment. Neem voor meer informatie over de functie of over NIC Inkoopprojecten contact op met Harjan Inkelaar via +31 6 51 35 33 01, harjan.inkelaar@hetnic.nl of bekijk de vacature op www.werkenbij.hetnic.nl.

   

  Reageer op dit artikel

  avatar