Home Vakblad voor de Bloemisterij Markt & Trends Groei en krachtige klok hoeven elkaar niet uit te sluiten

Groei en krachtige klok hoeven elkaar niet uit te sluiten

0
Groei en krachtige klok hoeven elkaar niet uit te sluiten

De ledenraad van Royal FloraHolland buigt zich over het versterken van de klok en komt dan met een voorstel. Ondertussen lijkt er een spanningsveld te zitten tussen de groeiambities van RFH en meer regels op de klok. Groei en regels hoeven elkaar echter geenszins uit te sluiten. Zonder groei geen sterkere klok. Zonder regels geen groei.

Het versterken van de klok was een van de onderwerpen tijdens de ledensessies vorig jaar. Nu is het aan de ledenraad om zich over de input van de leden te buigen en met een voorstel te komen. In het Vakblad gaven afgelopen maanden twaalf kwekers hun visie op het versterken van de klok. We keken ook over de heg: hoe houden andere coöperaties de klok sterk?

Vorig artikel Een rondje langs bomen en planten in Tsjechië
Volgend artikel ’Maak meer gebruik van hub’
Eigenlijk wist Arie-Frans Middelburg (1971) al op de middelbare school (Westland College, Naaldwijk) dat hij journalist wilde worden. Het duurde echter even voor dat hij het echt werd. Dat kwam doordat hij naast schrijven nog een andere hobby had: voetbal. En dat nam nogal wat tijd in beslag. Toen hij zijn kruisbanden afscheurde ging hij zich in zijn vrije tijd volledig op het schrijven toeleggen. Eerst voor regionale bladen en boeken. Na twee jaar freelance werk bij de Bloemenkrant werd hij redacteur bij het Vakblad voor de Bloemisterij. Wat hij leuk vindt aan zijn vak? De contacten met veel verschillende mensen en het schrijven zelf. Tripjes naar het buitenland zijn de kers op de taart. Zijn affiniteit met de sector? Hij is gek op bloemen en planten.
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties