’Ik ben heel tevreden over beursverloop’

  „Ik zie blije gezichten bij deelnemers, en pret bij bezoekers”, zegt David Bömer op vrijdagmiddag tegen het einde van de beurs. De beursvoorzitter toont zich dan ook heel tevreden over de afgelopen drie dagen waarin weer een fysieke beurs mogelijk was.

  „Ondanks de beperkingen die corona met zich meebracht, ben ik heel tevreden over het verloop van de beurs”, zegt Bömer. „Bezoekers hadden het naar hun zin. Wat me vooral opviel was het grote aantal internationale bezoekers en het grote aantal jongeren dat de beurs bezocht.”

  David Bömer, voorzitter GrootGroenPlus: „Ik zie blije gezichten bij deelnemers, en pret bij bezoekers” (foto: GrootGroenPlus)

  Bömer vertelt dat hij net een groep van 26 studenten van HAS Den Bosch op de beurs heeft ontvangen. „Deze ondernemende jongeren komen uit diverse agrarische sectoren en waren blij verrast om te zien wat in de boomkwekerij gebeurt.”

  Geen verloren jaar

  Niet alleen de bezoekers maar ook de beursdeelnemers kijken volgens Bömer tevreden terug. „Ik heb veel blije gezichten gezien bij de deelnemers. Ik ben dan ook blij met deze fysieke editie. Maar de online editie van vorig jaar is geen verloren jaar geweest. We hebben de goede dingen daarvan ook dit jaar meegenomen; denk bijvoorbeeld aan de profielpagina’s van de deelnemers.”

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties