Incidenten met trucks bij FloraHolland Rijnsburg

  De beveiliging van de locatie Rijnsburg heeft de afgelopen weken meerdere meldingen ontvangen van vrachtwagenchauffeurs en vervoerders. Moeren van banden waren losgedraaid van trucks die geparkeerd hebben gestaan op het veilingterrein van Royal FloraHolland Rijnsburg. Dit meldt de bloemenveiling op haar website.

  De politie Katwijk meldt op haar Facebook-account dat er in anderhalve maand 7 meldingen zijn binnengekomen dat er wielbouten zijn losgedraaid van geparkeerde vrachtwagens. Inmiddels heeft dit ook tot twee incidenten geleid op de autosnelweg. Gelukkig hebben deze twee incidenten niet tot grote gevolgen geleid. De politie doet een oproep aan chauffeurs en medewerkers op het terrein van FloraHolland Rijnsburg om waakzaam te zijn verdachte situaties te melden bij 112.

  De bloemenveiling geeft aan dat de  afdeling bedrijfsbeveiliging de plaatselijke politie op de hoogte heeft gesteld. Ook is het een ‘extra aandachtspunt’ voor de surveillance op de verschillende terreinen waar de trucks geparkeerd zijn, aldus Royal FloraHolland.

   

  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties